Παιχνίδι στο Yuppii

Η διασκέδαση στην Αλεξανδρούπολη έχει όνομα και λέγεται Yuppii Luna Park. Με πάνω από 40 μοναδικά και διαφορετικά παιχνίδια από όλο τον κόσμο, μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις ηλικίες

Επέλεξε Παιχνίδι

Τα σχόλιά σας

To Yuppii Luna Park έχει φιλοξενήσει χιλιάδες μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους. Δείτε μερικά απο τα σχόλια τους!

Next Card
Elena M

Είναι υπέροχος χώρος, εκπληκτική εξυπηρέτηση ευγενεστατο προσωπικό, οι κοπέλες στον παιδότοπο απίστευτες με όλα τα παιδιά η μικρή μου τις αγαπά πολύ. Ένα πάρκο με γνώμονα να περνούν καλά τα παιδιά και οι γονείς!

Previous Card Next Card
Όλγα Πολίτη

Πάρα πολύ καλό Λούνα Παρκ όπου μπορείς να βρείς τα πάντα! Μέχρι και θάλαμο εικονικής πραγματικότητας με καρέκλες που περιστρέφονται αναλόγως το θέμα που βλέπεις με τα γυαλιά 3D! Οι τιμές είναι φυσιολογικές.

Previous Card Next Card
Petros Kilamenakis

Ωραία σχεδιασμένος και φιλικός προς τα παιδιά χώρος! Υπάρχουν δραστηριότητες που σπανίζουν ακόμα και στα μεγάλα αστικά κέντρα! Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό με προτεραιότητα στην ασφάλεια κατά την διασκέδαση!

Previous Card Next Card
Zoe Bah

Μεγάλος χώρος με αρκετά παιχνίδια για τα παιδιά,ανάλογα με την ηλικία τους. Έχει μεγάλα φουσκωτά για τα μικρότερα. Οι τιμές φυσιολογικές για Λούνα Πάρκ.

Previous Card Next Card
Iosif Darousis

Προσιτές τιμές, πολύ εξυπηρετικό προσωπικό, ευγενικό και ευχάριστο! Μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων και παιχνιδιών, το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Previous Card Next Card
Stella Daviti

Ωραίο πάρκο, για παιδιά κάτω των 10 ετών και όχι μόνο. Πολύ μεγάλος αριθμός προσωπικού για να είστε ήσυχοι με τα παιδιά σας.

Previous Card Next Card
Μ. Παπαγεωργίου

Ένα πολύ καλό μέρος για να χαλαρώσεις όσο τα παιδιά σου θα εξαντλούνται! Μην σου πω ότι θα μπεις στον πειρασμό να γίνεις και συ παιδί..!!

Previous Card Next Card
Kyriakos Xatz

Χαρά καί διασκέδαση, πολύ καλό μέρος γιά ξεφάντωμα! Ένας υπέροχος παιδότοπος στην καρδιά της πόλης δίπλα στην θάλασσα!

Previous Card
Dimsideris

Εξαιρετική τοποθεσία με πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Ευγενικό και φιλικό προσωπικό και χαμηλές τιμές στα παιχνίδα και τις δραστηριότητες!