Λίγα λόγια για το Yuppii Luna Park

Κάτω από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης, το Yuppii Luna Park σας περιμένει για μια αξέχαστη εμπειρία.

Μετράμε ήδη 10 χρόνια λειτουργίας

Το Yuppii άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 2011 και έχει πληθώρα μοναδικών παιχνιδιών για μικρούς και μεγάλους. Το Yuppii Luna Park βρίσκεται στην πιο πολυσύχναστη καλοκαιρινή περιοχή, την παραλιακή Αλεξανδρούπολης. Λειτουργεί σε μία έκταση 5.500 τ.μ. στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ακριβώς κάτω από τον Φάρο. Το πάρκο έχει ISO, τηρεί όλα τα πρότυπα ασφαλείας και είναι πιστοποιημένο από τον ΕΛΟΤ-EBETAM. Όλο το προσωπικό του Yuppii είναι έμπειρο και εξειδικευμένο. Χαλαρώστε ενώ τα παιδιά σας παίζουν ή διασκεδάστε μαζί τους στο Yuppii Luna Park.

Η είσοδος στο Yuppii είναι δωρεάν!

Η βασική σεζόν λειτουργίας μας είναι από 25 Μαρτίου έως 30 Σεπτεμβρίου. Λειτουργούμε ξανά κατά την Χριστουγεννιάτικη σεζόν καθώς επίσης και σε Εθνικές Εορτές. Επίσης, εκτός σεζόν λειτουργούμε κάποια Σαββατοκύριακα που ο καιρός το επιτρέπει. Το ωράριό μας είναι από 6 μ.μ. - 12 π.μ. ενώ στις παρελάσεις των εθνικών εορτών ανοίγουμε από το πρωί. Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε μια παραμυθένια πραγματικότητα! Σας περιμένουμε για μια αξέχαστη εμπειρία.

Χάρτης του Yuppii

5 λόγοι για να έρθεις στο Yuppii Luna Park!

Ιδίως για τους μικρούς μας φίλους το Yuppii Luna Park προσφέρει περιπέτεια, απόλαυση και αναμνήσεις που θα μείνουν για μια ζωή, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα παιδιά το λατρεύουν. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα οφέλη από όσα θα περίμενε κανείς. Διαβάστε παρακάτω και θα βρείτε πέντε λόγους για τους οποίους αυτή η μορφή ψυχαγωγίας είναι πραγματικά καλή για το σώμα και την ψυχή για όλους!

Έχετε ονειρευτεί ποτέ ότι ταξιδεύετε σε έναν άλλο κόσμο; Στο Yuppii Luna Park, μπορείτε να αφήσετε την καθημερινότητά σας πίσω και να μεταφερθείτε σε έναν χώρο φαντασίας και διασκέδασης! Εδώ θα μπορέσετε να μεταφερθείτε στον κόσμο των νεράϊδων, των πειρατών, των κλόουν, των αστροναυτών μεταξύ άλλων! Θα μπορούσατε ακόμη και να είστε εξερευνητής σε έναν κόσμο θαυμάτων ή σε ένα οικείο παραμύθι. Περιτριγυρισμένοι από χαρά και ευτυχία, μπορείτε να βυθιστείτε στη φαντασία για όσο καιρό είστε εκεί.
Η πραγματική ζωή μπορεί να είναι ταραχώδης και αγχωτική μερικές φορές. Στο Yuppii Luna Park, απλώς ξεχάστε τα προβλήματα ή την δουλειά της επόμενης μέρας, απολαύστε και ζήστε τη στιγμή. Σύμφωνα με την κλινική ψυχολόγο Judy Kurianski, γρήγορες βόλτες μπορούν να είναι διέξοδοι όταν αισθάνεστε αγχωμένοι, επειδή εκθέτουν σε «καλό φόβο». Έτσι, ενώ μπορεί να γίνετε λίγο νευρικοί εκ των προτέρων, μία βόλτα με τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα μπορεί να είναι πραγματικά θεραπευτική, ειδικά αν αφήσετε όλες τις ανησυχίες και το άγχος σας στην άκρη για λίγο!
Το να περνάτε χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας είναι ένας καλός τρόπος για να ενισχύσετε τους δεσμούς μεταξύ σας, και πού καλύτερα να το κάνετε από το Yuppii Luna Park; Σκεφτείτε το: μπορείτε να μοιραστείτε την περιπέτεια με τους αγαπημένους σας και να δημιουργήσετε μόνιμες αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Την επόμενη φορά που σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά, σκεφτείτε το Yuppii Luna Park και μην ξεχάσετε να προσκαλέσετε όλους τους φίλους και την οικογένεια σας!
…Με περισσότερους από έναν τρόπους! Ενώ μπορεί να είναι γνωστό ως «πάρκο» - που μερικές φορές παραπέμπει σε εικόνες μαλακού χόρτου και παγκάκια - το Yuppii Luna Park καλύπτει μια αρκετά μεγάλη περιοχή, περίπου 5.500 τ.μ. Εξαιτίας αυτής της έκτασης, χρειάζεται αρκετό περπάτημα για να εξερευνήσει κανείς το σύνολο των παιχνιδιών του. Επομένως, συνήθως καταλήγετε να περπατάτε πολύ πιο μακριά από ό,τι φαντάζεστε, μερικές φορές εώς και κάποια χιλιόμετρα. Δεν το παρατηρούμε γιατί δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πόσο μακριά πάμε, παρά μόνο σε όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε! Μπορείτε να σκεφτείτε έναν πιο ευχάριστο τρόπο για να χάσετε βάρος;
Αυτός, μακράν, είναι ο καλύτερος λόγος για τους ενήλικες. Επειδή πηγαίνουμε τα παιδιά μας σε πάρκα ψυχαγωγίας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ενήλικες όλη την ώρα. Αυτό που είναι τόσο εκπληκτικό με το Yuppii Luna Park είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσουμε την παιδική μας πλευρά και να έρθουμε σε επαφή με αυτήν την παιδική αίσθηση διασκέδασης και χαράς. Στην πραγματικότητα, το Yuppii μας ενθαρρύνει να γίνουμε και εμείς παιδιά, να διασκεδάσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο την ευκαιρία να ξεχάσουμε για λίγο τον έξω κόσμο στον οποίο πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και απλώς να ζήσουμε αυτή τη μαγική στιγμή. Πολύ συχνά ξεχνάμε πόσο καταπληκτικό είναι να είσαι παιδί οπότε ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα μέρος στην Αλεξανδρούπολη που όχι μόνο μας ενθαρρύνει αλλά μας δίνει και μια δικαιολογία για να γίνεις ξανά παιδί!